Ajutor pentru micuțul Elisei să nu-şi piardă un picioruș

De la Asociația ,,Misiunea Speranța pentru România” am aflat povestea unui băiețel de doar trei anișori din Oțelu Roșu, un băiețel care suferă de foarte multe boli și care din păcate nu are nici măcar un diagnostic foarte clar. Pentru micuțul Elisei casa a devenit Spitalul Luis Țurcanu din Timișoara, unde stă mai tot timpul cu mama lui. Acolo este supus la tratamente peste tratamente. Elisei are nevoie de cel puțin 10.000 de euro pentru investigații la o clinică în Ungaria sau Austria, iar Asociația umanitară ,,Misiunea Speranța pentru România” s-a apucat de treabă, adică va încerca să strângă banii necesari, iar veștile sunt încurajatoare, însa cu siguranță Elisei are nevoie și de sprijinul nostru al tuturor, al celor de aici, de la el de acasă.

Mama lui Elisei ne-a mărturisit că acasă mai are o fetiță care și ea are probleme medicale, însă Elisei este acum cel care trebuie salvat. Familia nu are venituri pentru că mama stă în spital cu micuțul Elisei, iar tatăl stă acasă, la Oțelu Roșu cu fetița.

Cazul micuțului Elisei poate fi urmărit la: https://www.sperantapentruromania.ro/cause/maftei-elisei/

 

Campania de strângere de fonduri pentru Elisei a fost începută de asociație săptămâna trecută.
Toate donațiile sunt afișate LIVE, împreună cu lista donatorilor și sumele donate, astfel încât totul să fie cât mai transparent. Donațiile se pot face accesand link https://www.sperantapentruromania.ro/cause/maftei-elisei/
iar fiecare bănuț contează pentru Elisei. Cel mai important lucru este ca Elisei să ajungă cât mai repede într-o clinică în care să i se pună un diagnostic corect, care să ducă la un tratament care să-l facă să ducă o viață cât de cât normală.

Post Author: Cornelia Dunăreanu

Cornelia Dunăreanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *