Teatrul de Vest are o nouă siglă. Cine este câştigătorul concursului?

Teatrul de Vest din Reşiţa va avea un nou logo. Instituţia de cultură a lansat în urma cu o lună un concurs de proiecte prin care se dorea schimbarea imaginii grafice a teatrului. Noul logo va fi prezent pe afişe, bannere, flyere, invitaţii, documente oficiale.
La concurs au fost trimise 45 de proiecte din partea a 24 de concurenţi,din mai multe localităţi din ţară, precum şi două proiecte din Germania. În faza finală a concursului s-au calificat: Bianca Azap, Raluca Basarabă, Dana Mitran, Bogdan Piperiu şi Alin Sfetcu. După o nouă deliberare, juriul a stabilit câştigătorul concursului, respectiv pe Bogdan Piperiu.
Conform regulamentului de Concurs, Bogdan Piperiu va primi premiul în valoare de 1000 de lei, duminică, 28 ianuarie, la ora 19.00, în sala de spectacole a Teatrului de Vest Reşiţa (Palatul Cultural). Premiul i se va înmâna lui Bogdan Piperiu înaintea spectacolului „Cu fundul în două luntri”, adaptare după Carlo Goldoni, regia Marian Stan, o producţie a Teatrului de Artă Deva, care va fi prezentat duminică, 28 ianuarie, la Palatul Cultural din Reşiţa.

Juriul a stabilit că şi ceilalţi 4 (patru) concurenţi care s-au calificat în faza finală, respectiv Bianca Azap, Raluca Basarabă, Dana Mitran şi Alin Sfetcu, vor primi ca premiu câte 3 (trei) invitaţii pentru spectacolele următoare pe care le va prezenta Teatrul de Vest Reşiţa în această stagiune.

Post Author: Cristian Bistriceanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *