1 kg de droguri a fost găsit la traficanții din Reșița

În acestă dimineață o grupare infracțională a fost destructurată. Este vorba de traficanți de droguri de mare risc. Au avut loc 15 percheziții domiciliare, 13 la Reșița și alte 2 la Timișoara. Au fost puse în aplicare și mai multe mandate de aducere, așa că, la această oră, la sediul DIICOT Caraș-Severin au loc audieri. 22 de persoane au fost aduse la sediul DIICOT Caraș Severin.

„Ca mod de operare s-a reţinut faptul că, membrii grupării infracționale își desfășurau activitatea pe două paliere, respectiv cel de aprovizionare/coordonare, constituit din 3 membrii ce reprezentau nucleul principal al grupării, și un palier de distribuție. Deși aceștia desfășurau, în cercul relațional restrâns, și activități de distribuție de droguri, pentru efectuarea distribuției la scară largă și pe măsura extinderii activității infracționale, au recrutat și folosit alte persoane în acest sens.

Pe parcursul perioadei monitorizate activitatea grupului infracțional s-a dezvoltat continuu, ajungând, așa cum rezultă din probele administrate în cauză, la un nivel foarte ridicat în ceea ce privește volumul de distribuție, numărul consumatorilor de droguri care apelau la membrii rețelei fiind în continuă creștere”, se arată într-un comunicat de presă al DIICOT.

Cu ocazia efectuării perchezițiilor domiciliare au fost ridicate sute de grame de canabis, 1 kilogram de droguri de mare risc şi peste 40 de ghivece cu plante de canabis.

Post Author: Cornelia Dunăreanu

Cornelia Dunăreanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *