La mulți ani, Poliția Română!

Astăzi, 25 martie, de Ziua Poliției Române, polițiștii cărășeni sunt la datorie și sărbătoresc prin muncă, desfășurând misiuni specifice pentru asigurarea ordinii și liniștii publice, în contextul actual.

Pe lângă misiunile obișnuite de asigurare a ordinii și siguranței publice și combatere a fenomenului infracțional, în această perioadă, polițiștii cărășeni desfășoară misiuni specifice în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID-19. De la instituirea stării de urgență, polițiștii împreună cu reprezentanții celorlalte instituții județene cu atribuții în domeniu, acționează în permanență verificând respectarea de către cetățeni a măsurilor dispuse de către organele de specialitate ale administrației publice centrale.

,,La mulți ani, dragi colegi! În astfel de zile nu e loc de cuvinte, doar de fapte! Vom trece cu bine peste toate și vom fi și mai puternici și mai uniți! Vom avea prilejul să sărbătorim cum se cuvine acest moment de bucurie și sărbătoare. Dumnezeu să ne ajute și să ne ocrotească!”, este mesajul conducerii Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin către toți colegii.

Post Author: Andreea Ilie

Andreea Ilie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *