3 absolvenți de liceu, eliminați pentru fraudă la proba obligatorie a profilului

Astăzi, 1.797 de absolvenți de liceu din Caraș-Severin au fost prezenți în cele 16 centre de examen organizate pe raza județului Caraș-Severin, pentru a susține proba obligatorie a profilului, la istorie sau la matematică, din cadrul examenului de Bacalaureat.

La fel ca și în cazul celorlalte probe, examenul a fost organizat cu respectarea unor reguli foarte stricte, de distanțare. La intrarea în sală, absolvenții de liceu au fost nevoiți să treacă prin triajul epidemiologic. De asemenea, pe toată durata examenului, aceștia au purtat mască de protecție

Din fericire, în Caraș-Severin nu a fost semnalat niciun caz în care elevii să nu fie primiţi la examenul de Bacalaureat, din cauza unei temperaturi mai mari de 37,3 grade.

În schimb, pentru tentativa de fraudă au fost eliminați 3 candidați, unul la Liceul Hercules din Băile Herculane, unul la Liceul Tehnologic „Dacia” din Caransebeș și unul la Liceul Tehnologic „Clisura Dunării” din Moldova Nouă. Aceștia nu vor mai avea dreptul de a participa la următoarele două sesiuni ale examenului de Bacalaureat.

Ultima probă, cea la alegere a profilului, va avea loc mâine, 25 iunie.

În acest an, rezultatele la bacalaureat vor fi publicate cu anonimizarea numelor elevilor. Primele rezultate vor fi afișate marți, 30 iunie, până în ora 12.00.

Post Author: Andreea Ilie

Andreea Ilie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *