3 milioane de lei pentru sistemul de alimentare cu apă potabilă de la Brebu Nou


Confruntată, în prezent, cu probleme în ceea ce priveȘte asigurarea apei potabile, zona turistică Brebu Nou va avea un sistem nou de alimentare cu apă. Lucrările sunt în derulare și ar trebui finalizate anul viitor.
La Brebu Nou, lipsa apei potabile, generată de faptul că sistemul de alimentare e vechi și depășit, este o problemă pe care o resimte toata lumea, atât cei care vin ocazional aici cât și localnicii sau proprietarii de pensiuni.
Lucrările la noul sistem au început, finanțarea fiind asigurată prin Programul Național de Dezvoltare Locală. Valoarea proiectului este de peste 3 milioane de lei.
După finalizarea lucrărilor la sistemul de alimentare cu apă, străzile pe care se intervine vor fi asfaltate, tot printr-un proiect PNDL, în valoare de circa 3 milioane de lei.

Post Author: Cristian Bistriceanu

One thought on “3 milioane de lei pentru sistemul de alimentare cu apă potabilă de la Brebu Nou

  • LAVINIA VESCAN

    (08/10/2021 - 10:14)

    Astfaltat acum este drumul, dar problema lipsei apei pesista. Sunt zile fara un picur de apa. Este inadmisibil. Era interesant sa se cunoasca parerea Primariei cu privire la termenul de solutionare si ce se face CONCRET in aceasta privinta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.