5 bărbați au fost prinși la furat!

Polițiștii și jandarmii reșițeni au surprins în flagrant delict 5 tineri, cu vârste cuprinse între 19 și 23 de ani, după ce au spart un depozit al unei societăți comerciale, de unde au sustras diferite mărfuri, constând în alimente și alcool.
Tânărul de 23 de ani era urmărit național după ce a pătruns prin efracție în 12 locuințe din Reșița, pe numele său fiind emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. De asemenea, polițiștii au stabilit că cei 5 bărbați au pătruns prin efracție în mai multe autoutilitare parcate în curtea depozitului, iar dintr-o mașină au sustras un CD player. Cele 5 persoane au fost conduse la sediul Poliției Municipiului Reșița, fiind întocmite acte premergătoare pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Polițiștii au recuperat în totalitate prejudiciul produs și au contactat persoana vătămată, care nici nu aflase că fusese victima unei infracțiuni de furt calificat, iar în cursul zilei de astăzi îi vor fi restituite bunurile.

În cauză, se continuă cercetările în vederea stabilirii, documentării și probării tuturor activităților infracționale ale persoanelor bănuite și tragerii la răspundere penală a acestora.

Post Author: Andreea Ilie

Andreea Ilie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *