50.000 de lire sterline pentru un pahar de Margarita

Cel mai popular cocktail pe bază de tequila, Margarita, este nelipsit de pe lista de băuturi a oricărui bar respectabil din lumea asta. Cocktail răcoritor cu origine mexicană ce are la bază tequila, suc de lămâie sau lime şi lichior cu aromă de portocale. Servită adesea cu sare pe marginea paharului, această băutură a devenit una dintre preferatele publicului, datorită savorii sale inconfundabile.

Din când în când mai vrem să ne răsfăţăm cu o băutură mai specială, dar nu ştiu câţi am da 50.000 de lire sterline pe un pahar de margarita.

Exoticul cocktail se vinde la Londra într-un restaurant cu specific mexican, Cantina Laredo în Convent Garden. Nu băutura este atât de scumpă, ci decorul care o însoţeşte: un diamant de 4,1 carate. Totuşi, nici tequilla din care este făcută margarita nu este una obişnuită. Cocktailul este obţinut din două băuturi de colecţie Jose Cuervo Platino şi 1800 Colección care se vând cu 2,000 de lire sterline fiecare. În loc de tradiţionala limetă s-au folosit suc de ananas alb şi limequats (un hibrit între limete şi kumquat).

Preţiosul diamant nu este singurul decor. Mai sunt folosite şi flori de ananas, care, la fel ca bijuteria, nu sunt comestibile.

Proprietarul restaurantului s-a gândit că băutura poate fi folosită de bărbaţi pentru a le cere mâna aleselor lor într-un mod mai interesant. Băutura se comandă în avans şi vine însoţită şi de două gărzi de corp care vor sta lângă tine până termini preţiosul cocktail.

Post Author: www.banatfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *