62 de locuri de muncă sunt vacante în Banatul de munt


62 de locuri de muncă sunt vacante în Banatul de munte pentru cei aflați în căutarea unei slujbe. Cele mai multe sunt disponibile în Reșița, unde sunt puse la dispozie 4 posturi de conducator auto transport rutier de marfuri, câte 2 de electrician de întretinere și reparații, îngrijitor spații verzi și manipulant marfă și câte unul de casier, agent transport valori, contabil-șef, electromecanic, electromecanic automatizări și telecomunicații, gropar, paznic, maistru electromecanic, muncitor necalificat la întreținerea de drumuri, primitor-distribuitor materiale și scule, recuziter, secretar literar, șef serviciu, tinichigiu carosier și vânzător. La Caransebeș sunt vacante 10 posturi de muncitor necalificat în construcții, 5 de conducator auto transport rutier de marfuri și unul de director magazin. La Bocșa sunt vacante 10 posturi de vânzator ambulant de produse nealimentare
și 1 de frezor universal, la Băile Herculane este nevoie de 2 manageri în activitatea de turism și câte 1 bucătar, îngrijitor spatii hoteliere, îngrijitor spații verzi și lucrător comercial. La Bozovici angajatorii caută 2 manipulanți mărfuri și un ambalator manual, iar la Anina 1 manipulant marfuri.

Situaţia detaliată a locurilor de muncă vacante este disponibilă pe site-ul www.anofm.ro la sectiunea dedicata AJOFM Caraş-Severin – Persoane fizice – Locuri de munca.

Post Author: Cristian Bistriceanu

Cristian Bistriceanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *