7 Obiecte misterioase de pe Pamant – B5

7-obiective-misterioase-de-pe-pamant-b5

Obiectul neidentificat a cazut din cer în oraşul argentinian Berrotarán.

Un obiect enigmatic a căzut din cer în Argentina. Specialiştii l-au prelevat pentru a stabili dacă este de origine extraterestră sau nu.

În iulie 2015, în orașul argentinian Berrotarán s-a auzit o explozie puternică, venită din cer, iar după câteva secunde un obiect misterios s-a prăbușit pe pământ. Speriați, localnicii s-au îndreptat spre obiectul ciudat și mai apoi au anunțat autoritățile locale.

Miguel Coranti, localnicul în curtea căruia s-a prăbușit obiectul neidentificat, a declarat că el a fost primul care a luat contact cu bucata căzută din cer. Bărbatul susține că este vorba despre un obiect straniu, care pare să fie făcut din mai multe pietre, dar și din sticlă și un fel de gelatină.

Pe una dintre bucățile căzute din cer se poate citi inscripția B5. Cu toate acestea, se speculează că este vorba despre un satelit care s-a prăbușit, dar specialiștii sunt de părere că acest lucru este imposibil din mai multe motive. În primul rând niciun satelit nu a fost făcut din sticlă, nu a fost semnalată nicio problemă la vreunul dintre sateliții de pe orbita planetei, iar în ultimul rând la intrarea în atmosferă acesta s-ar fi dezintegrat complet.

Mai mult de atât, bucăţile de sticlă par acoperite cu un fel de protecție și conform martorilor oculari nu par să fie de pe Terra.

Obiectul misterios a fost prelevat de autoritățile locale și a fost trimis spre un laborator pentru a fi analizat. După cum suntem obișnuiți, probabil că niciodată nu vom afla adevărul cu privire la originea obiectului misterios din motive de securitate națională.

Sursă: www.fiicurios.ro; www.efemeride.ro

Post Author: www.banatfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *