Accident grav la ieșirea din Reșița: un mort și un grav rănit

Aseară, în jurul orei 18.00, pe DN58, drum ce leagă Reşita de Caransebeş, a avut loc un grav accident de circulație. Un bărbat a murit la spital și un altul este grav rănit fiind transportat la Timișoara.

Un bărbat de aproximativ 55 de ani aflat la volanul unui Volvo cu numere roșii, se îndrepta spre Caransebeș. În zona km 5, la intarea în linia dreaptă, acesta a vrut să depășească un alt autoturism, dar nu a calculat bine mișcarea. Mașina a intrat pe contrasens și s-a izbit de o autofurgonetă.

Impactul a fost aşa de violent încât ambele autovehicule s-au transformat într-un morman de fiare iar ambii şoferi au rămas încercerați. La fața locului au sosit echipajele ambulanței, ale pompierilor militari, SMURD-ul şi poliţiştii de la rutieră şi criminaliştii.

Echipa de descarcerare s-a chinuit aproape o oră să-i scoată pe cei doi şoferi. Șoferii au fost transportaţi la UPU Reşița. Şoferul autofurgonetei are câteva coste rupte, traumatisme la piept şi la coloană şi a fost trmis la Timişoara la Casa Austria.

Cu tot efortul medicilor şi al personalului medical, bărbatul de pe Volvo, a decedat. Circulaţia a fost blocată pe ambele sensuri aproape două ore.

Post Author: Cristian Bistriceanu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *