Accident la Câlnic! A intrat cu camionul într-o casă!


Accident în cartierul Câlnic din Reșița, unde un șofer de la o firmă de salubritate, a intrat cu un camion de colectat gunoiul de mare tonaj într-o casă de pe strada principală. De fapt, camionul a intrat cu totul într-o cameră și a afectat și casa vecină pe care a lăsat-o fără un colț.
Mașina care venea dinspre Moniom și în care se mai aflau inca trei persoane, a facut praf peretele unei camere. Șoferul spune că s-a speriat în momentul în care o mașină ar fi încercat să îl depășească într-o manieră pe care el a catalogat-o drept periculoasă și a derapat pe carosabilul acoperit cu gheață și zăpadă. Motiv pentru care a tras de volan, a pierdut controlul autocamionului și a intrat efectiv prin pereții caselor, dar nu înainte de a lovi doi stâlpi de electricitate și un copac. Accidentul a compromis un punct de alimentare cu gaze și un tablou electric. Angajații de la compania de distribuție a gazelor și a curentului electric au intervenit pentru a îndepărta orice pericol de explozie sau electrocutare.
Proprietara casei nici nu a avut cuvinte din cauza șocului și nu îi vine să creadă ce s-a întâmplat.
Din fericire nimeni nu a fost grav ranit, doi dintre pasageri au ajuns la spital cu răni minore. Polițiștii au deschis un dosar de cercetare penala pentru distrugere din culpă.

Post Author: Cristian Bistriceanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *