ACS Banat Girls, din victorie în victorie!

Fotbalistele de la ACS Banat Girls își continuă parcursul fără greșeală în campionat. Pe propriul teren, fetele din Banat au învins ieri și formația Universitatea Olimpia Cluj 2, una dintre fruntașele seriei a 2-a.
După o victorie la scor în Cupa României contra Politehnicii Timișoara, ACS Banat Girls a plusat cu un succes categoric în campionat. Pe arena Gloria, fetele din Banat au primit replica formației Universitatea Olimpia Cluj 2, echipa-satelit a campioanei României. În fața suporterilor de acasă, reșițencele au făcut un joc bun și un rezultat pe măsură, reușind să se impună clar, cu scorul de 4-0 (1-0). Andreea Dumitru a marcat de două ori, prima oară din penalty, iar Adelina Ion și-a trecut de asemenea în cont două goluri frumoase din acțiune. Lotul ACS Banat Girls: Roxana Rotaru (P), Manuela Jula, Nicoleta Lazăr, Stefania Roksa, Ioana Grigoraș, Madalina Gînju, Elena Ruvila (C), Andreea Dumitru, Paula Muntean, Denisa Burdan, Adelina Ion. Rezerve: Francesca Kovacs (P), Rebeca Ursachi, Andreea Stoicheci, Maria Murgu, Natalia Bozilovic. Antrenori: Daniel Amariei, Iulian Mitru, Dan Popescu. Președinte: Daniel Surdu.
În clasamentul Ligii a II-a, seria a 2-a, locul I e ocupat de CSM Tg. Mureș, cu 10 puncte din patru meciuri. ACS Banat Girls se află pe poziția a doua, cu 9 puncte adunate din doar trei partide. În etapa următoare, pe 24 noiembrie, fetele din Banat vor evolua în deplasare, la Atletic Drobeta.

Post Author: Valerius Hora

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *