Alegeri în condiții optime!

Astăzi este ultima zi de campanie pentru alegerile parlamentare. 
Județul Caraș-Severin a intrat pe ultima sută de metri în ceea ce privește organizarea alegerilor parlamentare.

Alegerile încep în 6 decembrie  dimineaţă la 7:00, oră la care îsi deschid porţile toate secţiile de vot. Autoritățile județene asigură că procesul de votare va avea loc în condiții optime.

În judeţul Caraș- Severin, sunt 365 de secţii de votare. Către acestea vor fi distribuite două seturi a câte 298.945 de buletine de vot, unul cu candidații pentru Camera Deputaților, respectiv cu candidații pentru Senat.
De asemenea, în contextul pandemiei de Coronavirus, Guvernul României, prin intermediul Instituției Prefectului Caraș-Severin, va distribui secțiilor de votare 125.000 de măsti de protecție, 90.000 de perechi de mănuși și 1.050 litri dezinfectant.
Toate materialele menționate vor fi distribuite pe 9 trasee diferite, plus municipiul Reșița. În cursul zilei de azi, 16 autoturisme vor parcurge 5 trasee, iar 11 autoturisme vor efectua distribuția materialelor pe 4 trasee în cursul zilei de sâmbătă.
Fiecare transport va fi însoțit de angajați ai Instituției Prefectului, precum și de reprezentanți ai Biroului Electoral Județean și ai Inspectoratului Județean de Jandarmi.
Forţele de ordine asigură paza secţiilor de votare, pentru ca procesul electoral să se desfășoare în bune condiții.

Post Author: Patricia Bușcu

Patricia Bușcu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *