Alina Vuc atacă Campionatele Mondiale din Kazakhstan


Alina Vuc se gândește la Campionatele Mondiale din Kazakhstan. Alina Vuc a stat departe de saltea însă speră să revină în forță în circuitul competițional internațional.
Reșițeanca Alina Vuc a stat departe de saltea o bună bucată de vreme după o accidentare serioasă survenită în timpul antrenamentelor în luna februarie. Aceasta suferit și o operație și a abia recent a început primele antrenamente. Oficialii Federației Române de Lupte spun că speră ca Alina Vuc să fie la capacitate maximă până în luna septembrie când vor avea loc Campionatele Mondiale de Lupte din capitala Kazakhstanlui.
[Alina Vuc n.r.]Vine după o accidentare destul de serioasă și după o operație destul de serioasă: ligamente încrucișate și menisc. Ea a început relativ de o lună pregătirea, a intrat pe saltea, dar nu este la capacitate maximă, și sperăm să o avem recuperată la Campionatele Mondiale”, a declarat președintele Federației Române de Lupte, Răzvan Pârcălabu.
Prezentă la Reșița la Campionatul Național de Lupte Libere, Greco-Romane și Lupte Feminine pentru Seniori, unde i s-a înmânat titlul de cetățean de onoare al Municipiului Reșița spune că în scurt timp va reintra în circuitul competițional internațional.
Perioada de recuperare de după accidentare s-a terminat, am început să mă antrenez, iar peste trei săptămâni voi participa la un prim turneu, de după operație, în Belarus. După acest turneu va urma Campionatul Mondial din septembrie”, a declarat reșițeanca Alina Vuc.
Campionatele Mondiale de la Nur-Sultan din Kazakhstan se vor desfășura în perioada 14-22 septembrie.

foto: arhivă

Post Author: Cristian Bistriceanu

Cristian Bistriceanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *