Amenzi de 18.600 lei pentru agenții economici care nu au respectat măsurile anti-COVID-19!


Weekend „de foc” în Caraș-Severin. Toate structurile M.A.I. au participat la acțiuni de amploare, în sistem integrat, sub autoritatea Instituției Prefectului, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID.
Amenzi în valoare de 18.600 lei au fost aplicate unor agenți economici din Banatul de munte pentru organizarea de activități în spațiul public/privat pentru care au fost instituite restricții. De asemenea au fost verificate 228 de societăți comerciale / persoane fizice autorizate/ locații, cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse. Au fost legitimate 748 de persoane și au fost verificate 161 mijloace de transport.
De asemenea, ca urmare a acțiunilor desfășurate, pe linie rutieră au fost aplicate un număr de 78 sancțiuni contravenționale, în valoare de 11.100 lei.
În total, în cele trei zile, 230 de polițiști, 48 de jandarmi, 12 cadre I.S.U., 47 polițiști locali, precum și 5 reprezentanți ai A.N.P.C., 8 ai Ministerului Muncii, 10 ai Ministerului Sănătății, 6 ai ANSVSA, 5 ai Ministerului Transporturilor, au efectuat verificări în zonele aglomerate, centre comerciale, în piețe, pe terase și în trafic. Acțiunile preventive vor continua pe toată perioada stării de alertă, anunță autoritățile.

Post Author: Cristian Bistriceanu

Cristian Bistriceanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *