Amenzi de peste 27.000 de lei pentru nepurtarea măștii


Din cauza numărului de cazuri de Covid 19 înregistrate, pentru prevenirea și combaterea infectării cu virusul SARS Cov- 2, poliţiştii și alte autorități intensifică activitățile de verificare a modului în care se respectă regulile privind combaterea pandemiei.
În ultimele 24 de ore, au fost desfăşurate acţiuni de verificare în zone aglomerate, centre comerciale, piețe, târguri și terase, dar şi în mijloacele de transport în comun, cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii virusului Covid 19. Astfel, au fost verificate peste 40 de societăți comerciale, precum şi aproximativ 120 de mijloace de transport, fiind legitimate peste 800 de persoane. Pentru abaterile constatate au fost aplicate 94 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 27.000 de lei.
Se recomandă tuturor cetăţenilor să păstreze distanțarea fizică, să poarte masca de protecție în toate spațiile publice închise și deschise, să respecte interdicția cu privire la organizarea de evenimente private și să nu se expună la riscuri

Post Author: Cristian Bistriceanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *