Amical cu zâmbetul pe buze! ASU Poli Timişoara – ACS Banat Girls 1-4

Echipa feminină de fotbal ACS Banat Girls a câştigat clar primul joc amical cuprins în programul pregătirii de iarnă. Antrenorul principal Daniel Amariei şi-a testat elevele într-un meci de verificare jucat în nocturnă la Timişoara, contra formaţiei ASU Politehnica din localitate.  Banat Girls a reuşit să se impună cu scorul de 4-1, prin golurile marcate de Denisa Burdan, de două ori, Andreea Dumitru şi o super-reuşită a portăriţei Margarita Panova, noua achiziţie a reşiţencelor.

„A fost un prim meci de pregătire, unul foarte bun pentru ambele echipe! Am reuşit să testez anumite fete pe mai multe posturi, mă bucur ca în timpul partidei am văzut zâmbete pe buzele fetelor, bucuria de a practica acest sport, dar totuşi au rămas foarte serioase şi atente la joc! Din păcate, din cauza gripei, nu am putut sa ma bazez pe toate fetele din lot. Sper din suflet să îşi revină cât mai repede din punct de vedere medical şi să putem trage tare la antrenamente. Felicităm echipa adversă şi le aşteptăm cu drag la meciul retur de la Reşiţa. Sunt foarte multumit de noile achiziţii! S-au integrat foarte bine în echipă, se vede aportul adus în joc, se vede experienţa lor. Sunt convins că venirea celor două internaţionale, Rita şi Vio (Margarita Panova şi Violeta Miţul. n.r.) ne va ajuta foarte mult la îndeplinirea obiectivelor. Am purtat discuţii cu mai multe fete, dar din păcate nu ne-am înţeles pentru venirea lor.  Încă mai suntem în discuţii cu două jucătoare, sperăm să reuşim să le aducem în lotul ACS Banat Girls. Urmează o perioadă de pregătire, cu antrenamente în fiecare zi, iar în unele zile chiar şi cu două antrenamente. Mai avem încă trei meciuri amicale programate şi sperăm să atingem forma dorită la finele acestei perioade de pregătire”, a declarat antrenorul Daniel Amariei.

Startul oficial în sezonul de primăvară e programat pe 14 martie, când ACS Banat Girls va juca acasă contra formației Olimpic Star Cluj.

Post Author: Valerius Hora

Valerius Hora

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *