Antrenament cu public pentru handbaliștii rosso-neri: CSM Școlar Reșița – CSU Constantin Brâncuși Tg. Jiu 41-24

Weekendul sportiv a fost favorabil echipelor de la CSM Școlar Reșița. Dacă fotbaliștii rosso-neri au scor un egal onorabil în amicalul cu Ripensia Timișoara, colegii lor de la secția de handbal au obținut încă o victorie clară în campionat. Rosso-nerii s-au impus la o diferență de 17 goluri în fața echipei din Tg. Jiu.
Pentru echipa de handbal CSM Școlar Reșița, meciurile din faza grupelor au devenit simple formalități, rosso-nerii din Valea Domanului dominând autoritar competiția din seria C. Superioritatea reșițeană a fost evidentă și în cel de-al doilea joc oficial din 2019. Pe propriul teren, elevii lui Ilie Vaidasigan au primit replica Universității Constantin Brâncuși din Tg. Jiu, care n-a avut nicio șansă în fieful reșițenilor. Gazdele au condus la pauză cu 19-12, și s-au impus în final cu un categoric 41-24. Diferența de valoare a permis principalului Ilie Vaidasigan să ruleze mulți jucători tineri, de perspectivă, din pepiniera proprie a clubului – iar speranțele handbalului reșițean au dat și de această dată satisfacție. Un junior a fost de fapt și principalul marcator al gazdelor: Marius Negru a perforat de 8 ori poarta olteană. În topul marcatorilor s-au mai aflat Marius Bahan și Eduard Belchite, fiecare cu cinci reușite.
CSM Reșița: Negru (8), Bahan (5), Belchite (5), Kirsch (4), Starchenko (4), Mledenciu (3), Bărbuș (3), Vulpe (3), Boriceanu (2), Daia (2), Barbu (1), Racoceanu (1), Vaidasigan, Simulescu, Vuița și Rohozneanu.
În urma acestei victorii, CSM Școlar Reșița își consolidează poziția la vârful clasamentului seriei C. Rosso-nerii reșițeni au adunat 30 de puncte din tot atâtea posibile, locul doi fiind ocupat de CS Universitatea Craiova, care totalizează 19 puncte. Următorul meci al elevilor lui Ilie Vaidasigan va fi sâmbătă, de la ora 17.00, tot pe teren propriu, chiar contra Universității Craiova.

Post Author: Valerius Hora

Valerius Hora

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*