Expired: Anunț deșeuri menajere

Începând cu luna aprilie 2020, activitatea de colectare a deșeurilor menajere și reciclabile pe străzile din partea de sus a municipiului Reșița(orașul vechi) se va desfășura după următorul program:
– colectarea deșeurilor menajere – săptămânal conform graficului anexat
– colectarea deșeurilor de PLASTIC–METAL (sacul galben)- ziua de joi, odată la 2 săptămani, respectiv în prima și a treia săptămâna din lună
– colectarea deșeurilor de CARTON-HÂRTIE (sacul albastru) – ziua de joi, odată la 2 săptămâni, respectiv în a doua și a patra săptămână din lună
– colectarea deșeurilor de STICLĂ (sacul verde) – ziua de marți, odată la trei săptămâni,respectiv în a treia săptămână din lună.
Pentru activitatea de colectare a deșeurilor reciclabile, operatorul de salubritate S.C. BRANTNER SERVICII ECOLOGICE S.R.L. va distribui persoanelor fizice din zonele vizate, saci personalizați pe cele 3 culori, în momentul colectării se va aplica sistemul de 1/1, la un sac colectat se va distribui alt sac pentru colectare.
Persoanele fizice care nu figurează în baza de date cu contract de prestări servicii, sunt rugate să se deplaseze la sediul operatorului de salubritate în vederea încheierii contractului, pentru a beneficia de serviciu.
Acțiunea de distribuire o sacilor va începe de azi 09 martie, urmând a se finaliza până la sfârșitul lunii martie. Odată cu sacii veți primi și un pliant informativ cu informații privitoare la modul cum se face colectarea pe fiecare tip de deșeu.
Începând cu luna mai 2020 colectarea se va face doar individual, platformele zonale urmând a fi desființate.

Post Author: Anunturi Publicitare

Anunturi Publicitare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *