Aproape 3 mii de persoane continuă să fie izolate în Caraș-Severin

De aproape o lună, în județul Caraș-Severin nu s-a înregistrat niciun nou caz de infectare cu COVID-19.

În județ s-au efectuat până acum 1.685 de teste, iar numărul testelor efectuate pe întreg teritoriul României a ajuns la 585.353.

Însă, județul continuă să aibă un număr mare de persoane izolate la domiciliu. Este vorba de 2.901, iar în ultimele 24 de ore, 325 de persoane au ieșit din izolare deoarece a trecut termenul de 14 zile.

În ceea ce privește persoanele carantinate, doar 2 cărășeni se mai află în acest moment în carantină, iar în ultimele 24 de ore, o persoană a putut să iasă din carantină.

Reamintim că autoritățile au decis să renunţe la izolarea la domiciliu pentru persoanele care vin din ţări cu un număr mic de cazuri, iar lista țărilor verzi este făcută publică pe siteul Institutului Național de Sănătate Publică.

În România, numărul total al persoanelor infectate a ajuns la 22.760. Dintre persoanele confirmate pozitiv 16.117 au fost declarate vindecate, în carantină sunt 1.504 persoane, iar 87.624 sunt în izolare la domiciliu.

În ultimele 24 de ore, au fost înregistrate 406 apeluri la numărul unic de urgență 112 și 2.906 la linia TELVERDE.

Din păcate, până acum, 1.451 de persoane confirmate cu infecție cu COVID-19 au decedat.

Cetățenii trebuie să stie că toate datele sunt oficiale și sunt transmise de către Grupul de Comunicare Strategică și Direcția de Sănătate Publică a județului Caraș-Severin!

Post Author: Andreea Ilie

Andreea Ilie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *