Asociația Județeană de Fotbal pregătește „Cupa Unirii”. Peste 20 de echipe sunt așteptate la startul primei competiții de minifotbal din 2019

La aproape două săptămâni după trecerea în noul an, fotbaliștii cărășeni vor avea ocazia să mai elimine din surplusul de calorii acumulat în perioada sărbătorilor de iarnă. Pentru amatorii de fotbal, AJF-ul cărășean pregătește Cupa Unirii, competiție de fotbal în sală care se va desfășura în weekend la Reșița. La startul întrecerii programate pe parcursul a două zile sunt așteptate circa 24 de echipe, spune Florin Știube, secretarul comisiei Competiții.
„În perioada 12-13 ianuarie, Asociația Județeană de Fotbal va organiza Cupa Unirii, o competiție de minifotbal care este adresată tuturor echipelor, afiliate sau nu, o competiție de seniori și juniori – de exemplu, avem o participantă, Fortuna Reșița, care e compusă numai din juniori – și așteptăm echipe din tot județul”, a precizat Florin Știube.
Dacă se vor înscrie 24 de echipe, organizatorii au în vedere formarea unui număr de 8 grupe a câte trei formații. Numărul exact al participantelor și programul concret va fi stabilit mâine, în cursul ședinței tehnice care va avea loc de la ora 13:30 la sediul AJF. Ediția din 2019 a Cupei Unirii, prima competiție de minifotbal din noul an, are loc la două săptămâni după Cupa Banatului Montan, eveniment sportiv care a încheiat practic seria turneelor de anul trecut. Multe dintre echipele participante la Cupa Banatului Montan se vor regăsi probabil și la startul Cupei Unirii.

Post Author: Valerius Hora

Valerius Hora

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*