Au luptat, dar nu au avut noroc!


CSM Reșița a fost eliminată în turul 3 al Cupei României, de FC Universitatea Craiova 1948, după loviturile de la 11 metri. După primele 90 de minute scorul a fost egal, 1-1, dar în final oltenii s-au impus cu scorul de 5-3 la penalty-uri. Craiovenii au deschis scorul în prelungirile primei reprize prin Andrea Campagno, iar Reșița a egalat în minutul 81, prin Victoraș Astafei. La penalty-uri, rosso-nerii au înscris prin Danci, Dudea, Dat, iar Bagherea a ratat.

„A fost un meci plăcut, a fost un meci cu multe faze de poartă și a fost un joc disputat cu intensitate. Am venit la Severin să scoatem maximul din ceea ce puteam obține din această întâlnire cu Universitatea Craiova. Din păcate, avem probleme de lot destul de mari datorate coronavirusului, 4-5 fotbaliști fiind infectați. Cei care i-au înlocuit la acest joc au tot respectul meu pentru modul cum s-au prezentat și pentru modul cum au jucat. Trebuie să înțelegem că acesta este drumul, așa trebuie să jucăm în fiecare meci, până la ultima picătură de energie. Sunt sigur că dacă la meciul cu Slobozia am fi intrat cu jumătate din determinarea arătată cu Craiova, nu am fi avut probleme. Îmi felicit băieții pentru joc și îi urez multă baftă Craiovei mai departe, în Cupa României”, a declarat Alexandru Pelici, antrenorul CSM Reșița.

CSM Reșița: Zimmermann (cpt.) – Szijj, Dudea, Breșneni, L. Acka (Ad. Ilie 78), Brînzan (Laur. Buș 60), Danci, N. Popescu, Chera (Dat 46), Bagherea, Astafei (C. Costache 84)
Rezerve neutilizate: Cobrea – Rasoveanu

În această săptămână conducerea clubului din Valea Domanului le-a reziliat contractele lui Vădrariu și Ene. În etapa următoarea a Ligii 2, CSM Reșița va juca în deplasare, sâmbătă, de la ora 11:00, la Metaloglobus.
foto: prosport.ro

Post Author: Cornelia Dunăreanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.