Bacalaureat 2020, sesiunea de toamnă! Peste 200 de absolvenți de liceu au susținut proba la Limba și Literatura Română

S-a dat startul sesiunii de toamnă a examenului național de Bacalaureat! Astăzi, 201 absolvenți de liceu din Caraș-Severin au fost prezenți pentru a susține proba scrisă la Limba și Literatura Română, în cele 3 centre de examinare organizate pe raza județului, la Colegiul Tehnic Reşiţa, la Liceul Tehnologic „Decebal” Caransebeș și la Liceul Teoretic „General Dragalina” Oravița.

Examenul a început la ora 9.00, moment în care elevii au primit subiectele și au avut la dispoziție 3 ore pentru rezolvare.

La această probă a fost eliminat pentru tentativă de fraudă un candidat, iar acesta nu va mai avea dreptul de a participa la următoarele două sesiuni ale examenului de Bacalaureat.

Mâine va fi susţinută proba obligatorie a profilului, iar miercuri proba la alegere a profilului şi specializării. Absolvenţii de liceu din partea minorităţilor naţionale vor susţine joi proba scrisă la Limba şi Literatura Maternă.

Afișarea primelor rezultate va avea loc în 2 septembrie până la ora 12:00, iar depunerea contestațiilor se poate face în aceeași zi, în intervalul orar 14:00 – 20:00.

Post Author: Andreea Ilie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *