Balul Vânătorilor, prilej de mare distracție la Bocșa

Mare petrecere la Bocșa. Cei mai pătimași vânători din Caraș-Severin s-au distrat pe cinste la o nouă ediție a Balului Vânătorilor, iar cei mai norocoși dintre ei au plecat acasă cu frumoase premii oferite în cadrul unei tombole cu specific… vânătoresc.
Balul Vânătorilor tinde să devină o frumoasă tradiție și în orașul Bocșa: evenimentul a ajuns anul acesta la cea de-a treia ediție, iar numărul mare al participanților a reconfirmat faptul că bocșenii nu sunt pricepuți doar la vânătoare, ci și la organizat petreceri vânătorești.

Zeci de cărășeni cu aceeași pasiune au răspuns invitației de a petrece câteva ore plăcute împreună, la un restaurant bocșean, iar doamnele lor au fost și ele bucuroase de distractie. Și pentru ca evenimentul să fie cât mai atractiv, clubul Vânătorilor și Pescarilor din Bocșa a organizat și o frumoasă tombolă cu premii vânătorești. Cântecul, jocul, voia bună și poveștile vânătorești au fost ingredientele unei seri de pomină, pe care vânătorii n-o vor uita prea curând. Sufletul petrecerii a fost și de această dată solistul-vânător Nicu Novac.

foto: Claudiu Mureșan

Post Author: Valerius Hora

Valerius Hora

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*