Bărbat din Reșița, reținut pentru tâlhărie calificată


UPDATE
Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Caraș Severin:”În cursul zilei de ieri, instanța a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile față de bărbatul bănuit de săvârșirea la data de 23 martie a infracțiunii de tâlhărie calificată.”
Un bărbat de 30 de ani din Reșița a fost reținut de polițiști după ce a fost depistat de un agent de pază de la o societate comercială din Reșița în timp ce fura bunuri din magazin. Bărbatul l-a lovit pe agentul de pază și i-a pulverizat spray iritant-lacrimogen în ochi, apoi a fugit. În scurt timp polițiștii l-au identificat pe bărbat și l-au introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului.
În cauză, au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată,cercetările fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița. Astăzi, bărbatul bănuit va fi prezentat Judecătoriei Reșița, cu propunere de arestare preventivă.

UPDATE

În cursul zilei de ieri, instanța a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile față de bărbatul bănuit de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Post Author: Andreea Ilie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *