Bere rece şi suport pentru orice device-uri la îndemână când stai în living [VIDEO]

Unii spun că e cel mai cool „device” gândit pentru confortul din sufrageria proprie – pe locul doi după invenţia telecomenzii, desigur. Sobro e o măsuţă joasă pentru cafea, care ascunde facilităţi nebănuite. Această măsuţă pentru living fost gândită cu un sertar încorporat care este, de fapt, un minifrigider pentru bere, vin sau sucuri. În plus, beneficiază de boxe audio cu Bluetooth, de lumini cu led-uri şi de o staţie cu prize pentru încărcarea telefoanelor sau a laptopurilor.

Ideea acestei mese-gadget este să creeze cât mai mult confort în zilele pe care le petreceţi cu familia sau cu prietenii în propriul living.

Practic nu veţi rata o fază importantă din meci (sau, doamne fereşte, vreun gol!), nu veţi pierde nimic din discuţiile cu prietenii… pentru simplul fapt că nu mai trebuie să mergeţi până la frigiderul din bucătărie.

The Sobro vine din SUA şi este „copilul” companiei americane StoreBound, despre care producătorii spun că reprezintă „viitorul în materie de mobilier”.

„A fost creată pentru un stil de viaţă digital. Sobro este mobila viitorului. Masa clasică de cafea tocmai a fost transformată într-un centru care te conectează oricând la nevoile tale”.

Are un frigider încorporat, unde ai mereu la îndemână băuturi reci şi mâncăruri menţinute la temperatura potrivită. „Aşa nu mai trebuie să mergi la bucătărie, să ratezi vreun gol din meciul preferat”. Sobro foloseşte un compresor care-ţi păstrează vinul, berea sau băuturile răcoritoare reci, la câte grade doreşti.

Boxele sunt de înaltă calitate, luminile cu LED creează ambianţa perfectă fie că eşti în dispoziţie de petrecere sau că vrei să vizionezi serialul preferat. Suprafaţa mesei este din sticlă securizată şi foarte uşor de curăţat. Poţi încărca ce vrei la ea, telefonul, tableta, laptopul.

O piesă de mobilier creată pentru stilul nostru actual de viaţă de azi, spun inventatorii ei.

Suprafaţa mesei este realizată dintr-o sticlă specială, tratată astfel încât să reziste la umezeală şi diferenţe de temperatură. Altfel spus, nu veţi mai avea nevoie de suporturi (coastere) pentru paharele de pe masă.

Producătorii au lansat o campanie de strângere de fonduri pentru producţia acestor piese de mobilier, iar după ce campania de pe indiegogo va fi încheiată, mesele Sobro vor fi disponibile la vânzare cu preţul de 1.500 de dolari.

Post Author: www.banatfm.ro

www.banatfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *