Bilanțul COVID-19 a ajuns la 122 de persoane testate pozitiv

În județul Caraș-Severin, încă două persoane au fost declarate infectate cu COVID-19. Este vorba de o femeie în vârstă de 82 de ani și de un bărbat de 51 de ani, ambii internați în acest moment la spitalul din Caransebeș.

Astfel, bilanțul a ajuns la 122 de persoane infectate, din totalul de 31.381 de persoane infectate pe întreg teritoriul României.

Dintre persoanele testate pozitiv, 93 au fost declarate vindecate în Caraș-Severin și 11 în Timiș, iar la spitalele din Caraș-Severin se află internate 9 persoane, dintre care 6 la Reșița și 3 la Caransebeș.

În județ s-au efectuat până acum 2.031 de teste, iar numărul testelor efectuate pe întreg teritoriul României a ajuns la 824.343.

În ceea ce privește persoanele izolate și carantinate, 523 de cărășeni continuă să fie în izolare la domiciliu, 27 de persoane au ieșit din izolare în ultimele 24 de ore deoarece a trecut termenul de 14 zile și niciun cărășean nu se află în carantină.

Pe teritoriul României, dintre persoanele confirmate pozitiv, 22.812 au fost externate, dintre care 21.129 de pacienți vindecați și 1.683 de pacienți asimptomatici, externați la 10 zile după depistare.

Din păcate, până acum, 1.847 de persoane confirmate cu infecție cu COVID-19 au decedat, 30 dintre acestea decedând în ultimele 24 de ore.

Respectați purtatul măștii în spațiile publice închise, acceptați termometrizarea ca pe un minim triaj epidemiologic, păstrați distanța socială de siguranță, evitați aglomerațiile și dezinfectați-vă mâinile frecvent, ca și până acum. Toate aceste măsuri sunt luate pentru siguranța dvs. și vor duce rapid, dacă sunt respectate, la o normalizare a vieții noastre, au transmis reprezentanții Direcției de Sănătate Publică a Județului Caraș-Severin.

Cetățenii trebuie să stie că toate datele sunt oficiale și sunt transmise de către Grupul de Comunicare Strategică și Direcția de Sănătate Publică a județului Caraș-Severin!

Post Author: Andreea Ilie

Andreea Ilie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *