Bravo! Hai băieți, că se poate! Rapid – CSM Reșița 0-1

CSM Reşiţa urcă pe locul 15, primul care asigură menţinerea în Liga 2, după victoria din Regie cu Rapid. CSM Reşiţa câștigă cu 1:0 după un meci electrizant, în care arbitrii au luat multe decizii pro giuleşteni, chiar şi un penalty inventat pentru a putea egala pe final. Cobrea a apărat penalty-ul bătut pe centru de Alexandru, în timp ce în prima repriză Reşiţei i s-a refuzat un penalty la henţul lui Labeau.

În prima repriză, giuleștenii au dominat meciul și au avut marile ocazii, dar nu au putut marca. În repriza a doua, jocul a fost mai echilibrat. Pe final, CSM Reșița a dat lovitura. În minutul 79, după o gafă a lui Mallo, oaspeții au marcat golul victoriei prin Laurențiu Buș. În minutul 90, Rapid a ratat șansa egalării. Valentin Alexandru a bătut slab un penalty, iar portarul Alberto Cobrea a respins, asigurând victoria echipei sale.

Pe stadionul din Regie, la meciul Radid – CSM Reșița încă nu s-au pus în aplicare măsurile anunțate în urmă cu puțin timp de MAI și au fost 5.000 de persoane la meci. Cu 15 minute înainte de startul meciului s-a oprit vânzarea de bilete.

Antrenorul Dorinel Munteanu a folosit următoarea formație: Cobrea – Laur. Rus (cpt.), Dudea, Dumitraş, R. Ispas – C. Cristea, Breşneni, Dat – Laur. Buş (Vădrariu 90+1′), Astafei (D. Ene 83′), Luboya (Ţegle 56′)

De partea cealaltă Daniel Pancu a apelat la: Mih. Popa – Bonnin, Al. Iacob (cot.), Mallo, Goge – Djuric (Al. Dulca 76′), R. Lazăr – Sefer, Alami (Drăghiceanu 67′), Hlistei – Labeau (Val. Alexandru 38′)

Post Author: www.banatfm.ro

www.banatfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *