Cămin Cultural modern la Răchitova

După ce a finalizat investițiile făcute la unitățile de învățământ din localitățile aparținătoare, Primăria din Oravița vine cu o altă investiție finalizată.

Este vorba de investițiile făcute în așezămintele culturale. Căminul Cultural din Răchitova își întâmpină oaspeții cu un ambient modern și funcțional. Clădirea a fost reabilitată în totalitate și dotată corespunzător. A fost refăcut acoperișul, structura de rezistență, au fost înlocuite geamurile și ușile, schimbat parchetul, au fost reabilitate fațada și toaletele. De asemenea, clădirea beneficiază acum de încălzire centrală și instalație de climatizare.

„Toată această investiție a fost posibilă prin Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, Compania Națională de Investiții, în cadrul Programului Prioritar Național pentru Așezăminte Culturale. Suma investită este de 790.528 de lei (aproximativ 180.000 de euro). Mulțumim, pe această cale, Guvernului României, condus de doamna Viorica Dăncilă, pentru sprijinul acordat!”, precizează Primarul din Oravița, Dumitru Ursu.

Post Author: Cornelia Dunăreanu

Cornelia Dunăreanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*