Când se vor finaliza lucrările în centru civic? Primarul Ioan Popa este optimist!


Lucrările de modernizarea și reabilitare a centrului civic al municipiului Reșița sunt în plină desfășurare, fiind înlăturate vechile dale. Primarul Ioan Popa este optimist și crede că proiectul va fi finalizat până în august.
Centrul civic este un adevărat șantier, vechile dale au fost scoase, perimetrul a fost îngrădit și se lucrează intens la modernizarea acestuia. Proiectul presupune schimbarea dalelor actuale, modernizarea sistemului de iluminat public, refacerea alveolelor de bănci și amenajarea unor spații, atât pentru tineri, cât și pentru vârstnici. Edilul-șef al Reșiței, Ioan Popa, este optimist în ceea ce privește încadrarea în termenul prevăzut pentru finalizarea lucrărilor.
În centru civic s-au declanșat lucrările la începutul lunii ianuarie, au termen de execuție 8 luni, asta înseamnă sfârșitul lunii august. Eu sunt foarte optimist că vor reuși să se încadreze în acest termen. Deocamdată au decopertat, au făcut-o într-o manieră foarte rapidă, foarte eficientă. Avem consultanță, avem diriginte de șantier care urmărește foarte minuțios lucrurile făcute de ei”, a declarat primarul Reșiței, Ioan Popa.
Reșițenii spun că este un lucru foarte bun că dalele din centrul civic al orașului vor fi schimbate, având în vedere că că vechile dale erau distruse și exista mereu pericolul să te impiedici în ele.
Proiectul de modernizare a centrului civic are o valoare de aproximativ 6 milioane de euro, iar termenul de finalizare a lucrărilor este august 2020.

Post Author: Cristian Bistriceanu

Cristian Bistriceanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *