Cărășean prins cu țigări de contrabandă la Socol

Poliţiştii de frontieră din cadrul sectorului Socol au depistat un cetăţean român care încerca să introducă ilegal în ţară, pe jos, pe la „frontiera verde”, cantitatea de 500 pachete cu ţigări de contrabandă. Bărbatul se deplasa pe câmp, dinspre frontiera cu Serbia spre interiorul ţării, în apropierea localităţii de frontieră Zlatiţa, transportând un colet voluminos.
În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că este vorba despre un cetăţean român în vârstă de 39 ani, domiciliat pe raza județului Caraș-Severin. În bagajul pe care îl transporta, poliţiştii de frontieră au descoperit cantitatea de 500 de pachete cu ţigări, de proveniență Duty Free, pe care acesta intenţiona să le comercializeze pe piaţa neagră din România.
În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, iar ţigările, în valoare de aproximativ 6000 de lei, au fost ridicate în vederea confiscării, la finalizarea cazului urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

Post Author: Valerius Hora

Valerius Hora

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *