Care mai este starea de sănătate a tânărului care a supraviețuit accidentului de pe pasajul Nera?

Evoluție bună a stării de sănătate a tânărului care a supraviețuit accidentului de vineri seară de pe pasajul Nera. Acesta a suferit mai multe traumatisme și a fost supus mai multor intervenții chirurgicale, iar acum se află sub atenta supraveghere a medicilor de la Spitalul Județean de Urgențe din Reșița.

Tânărul de 21 de ani, internat în stare critică în seara de 6 decembrie și în cazul căruia medicii au intervenit chirurgical pentru o ruptură de splină și una de ficat, se află în continuare internat pe Secția ATI. Pacientul a avut o evoluție clinică favorabilă pe parcursul week-end-ului. Este stabil hemodinamic și respiator, este conștient și cooperant. Este în continuare supravegheat, investigat și ținut sub observație de cadrele medicale”, au transmis reprezentanții spitalului Județean de Urgențe din Reșița.

Vă reamintim că vineri seară a avut loc un grav accident de circulaţie pe Pasajul Nera din Reşita. Un autoturism în care se aflau doi tineri, a plonjat de pe pasaj, de la o înălţime de aproximativ 12 metri, în albia râului Bârzava. Autoturismul în care se aflau cei doi tineri, venea dinspre centrul civic și mergea spre Muncitoresc. Șoferul nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum și ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, acroșând parapeții de pe sensul său de deplasare și ricoșând într-un stâlp de iluminat public, apoi căzând cu autoturismul de la o înălțime de circa 12 m, în albia râului Bârzava. În urma accidentului a rezultat, din păcate, decesul pasagerului in vârstă de 21 de ani.

Se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Post Author: Cristian Bistriceanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *