Cele mai ciudate plaje din lume (II) – Gulpiyuri, Llanes, Spania [VIDEO]

Marea este un fenomen natural uluitor. Marea este un uriaş animal blând, care îşi pierde până la ţarm toate tensiunile. Cu rochia ei de smarald cutreieră locul pe care i l-a lăsat uscatul, răsfirându-şi pe ţărm trena dantelată. Nu e întâmplător că zeiţa frumuseţii, Afrodita s-a întrupat din spuma valurilor… Nu exista frumuseţe care sa te lase fără grai, fericit şi înspăimântat. Nu e o spaima de care eşti conştient, e una de care eşti copleşit.

Dacă plajele cu nisip alb şi ape de culoarea turcoazului sunt minunate, ele sunt departe de ceea ce înseamnă neobişnuit. Cei care îşi doresc o experienţă de neuitat, trebuie să vină pe una dintre plajele prezentate în această săptămână. Nisip care latră, fosile în formă de stea sau izvoare termale subterane sunt numai câteva dintre experienţele pe care le poţi trăi în aceste locuri cu plaje ciudate.

Plaja Gulpiyuri, Llanes, Spania

Dacă nu este nimic neobişnuit în privința unei plaje cu nisip auriu, ape limpezi şi valuri, atunci trebuie să ştii că ea se află în mijlocul unei pajişti. Ţărmul înalt de 40 de metri al plajei Gulpiyuri oferă o linişte aparte, întrucât aici te poţi bucura atât de nisip şi de apă, cât şi de dealurile din împrejurimi…

Post Author: www.banatfm.ro

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *