Cele mai ciudate plaje din lume (III) – Wrangell, Alaska [VIDEO]

Marea este un fenomen natural uluitor. Marea este un uriaş animal blând, care îşi pierde până la ţarm toate tensiunile. Cu rochia ei de smarald cutreieră locul pe care i l-a lăsat uscatul, răsfirându-şi pe ţărm trena dantelată. Nu e întâmplător că zeiţa frumuseţii, Afrodita s-a întrupat din spuma valurilor… Nu exista frumuseţe care sa te lase fără grai, fericit şi înspăimântat. Nu e o spaima de care eşti conştient, e una de care eşti copleşit.

Dacă plajele cu nisip alb şi ape de culoarea turcoazului sunt minunate, ele sunt departe de ceea ce înseamnă neobişnuit. Cei care îşi doresc o experienţă de neuitat, trebuie să vină pe una dintre plajele prezentate în această săptămână. Nisip care latră, fosile în formă de stea sau izvoare termale subterane sunt numai câteva dintre experienţele pe care le poţi trăi în aceste locuri cu plaje ciudate.

Plaja pietroglifelor, Wrangell, Alaska

Plaja pietroglifelor îţi va oferi o întoarcere în timp. Nimeni nu ştie cum au ajuns aici peste 40 de gravuri săpate în stâncă, dar acestea fac locul să arate extrem de ciudat, pe măsură ce te întâlneşti cu feţe, păsări şi peşti, toate sculptate în stâncă acum peste 8000 de ani. Pentru un amestec bizar de mister, istorie şi cultură, plaja pietroglifelor este locaţia ideală.

Post Author: www.banatfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.