Cimitir vandalizat în capitala Banatului de munte


Odihna răposaţilor din Cimitirul 8 din Reșița a fost tulburată de unii indivizi care au vandalizat mai multe morminte. 12 de cruci au fost rupte, sparte, mutate sau doborâte la pământ. Administratia Cimitirelor s-a angajat să facă reparațiile la mormintele distruse.
Peisaj dezolant în cimitirul nr.8 din municipiului de pe Bârzava 12 au fost distruse de mai multe persoane. Familiile celor decedaţi au anunţat poliţia, la faţa locului s-au deplasat o echipă formată din poliţişti de la ordine publică şi criminalişti.
Fiindcă cimitirul nu are paznic pe timpul noptii, Administratia Cimitirelor s-a angajat să facă reparațiile la mormintele distruse. Costul lucrărilor va fi imputat vandalilor, dacă vor fi prinși.
Oamenii legii desfăşoară cercetări pentru stabilirea prejudiciului şi identificarea autorilor.

Post Author: Cristian Bistriceanu

One thought on “Cimitir vandalizat în capitala Banatului de munte

  • Gabi

    (04/02/2019 - 14:58)

    Nici nu se sinchisesc sa i prinda ! Am chemat noi poitia la cimitirul 5 su mai ca nu ne au ras in nas ! Insa pentru un parinte sa vada mormantul copilului distrus , este un soc ! Vai si amar unde s a ajuns ! Ne am pierdut si calitatea de oameni ! Primaria nu are nici un interes ca macar sa puna niste camere pt a putea fi prinsi mai usor raufacatorii !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *