Cinci din cinci și spectacol pe semicerc! CSM Școlar Reșița a câștigat turneul euroregional RO 5 la handbal juniori IV

CSM Școlar Reșița merge ceas și la grupa de vârstă juniori IV! În fața fanilor de acasă, elevii profesoarei Carmen Dumtru au făcut un turneu euroregional excelent, reușind să se califice de pe primul loc la turneul semifinal.
Echipa de handbal juniori IV a grupării CSM Școlar Reșița, singura formație de băieți pe care Caraș-Severinul o are la această grupă de vârstă, a început cu dreptul seria competițiilor oficiale din actualul sezon. După ce și-au făcut încălzirea cu doar câteva jocuri amicale în compania unor formații din vestul țării, micii handbaliști pregătiți de profesoara Carmen Dumitru au avut șansa de a demonstra în fața propriilor suporteri că formează o echipă redutabilă, care merită să urce în fazele superioare ale competiției. Sala Polivalentă din Reșița a găzduit în weekend turneul euroregional de handbal al echipelor de juniori IV din euroregiunea RO 5 – eveniment sportiv care a reunit la start șase formații. Alături de gazdele de la CSM Școlar Reșița, au întrat în competiție Școala Generală nr. 7 Timișoara, CS Unirea Sânnicolau Mare, LPS Banatul Timișoara, ACS Freedom Giroc-Chișoda și CS Victoria Nădlac. Juniorii Reșiței au început perfect competiția, reușind să câștige fără drept de apel primele două întâlniri: 24-9 cu CS Victoria Nădlac și 23-12 cu Generală 7 Timișoara. „Meciurile au fost excelente, mă bucur că am câștigat, chiar nu mă așteptam la aceste rezultate, având în vedere că adversarii au fost mai înalți și mai puternici”, a declarat juniorul reșițean Dan David Petru. „Au fost meciuri foarte frumoase, ne bucurăm că le-am câștigat. Când o să fiu mare, îmi doresc să ajung la Kiel sau la PSG, dar deocamdată mă gîndesc la această competiție, în continuare sper să ajungem la turneul final și să-l câștigăm”, a spus, la rândul său, handbalistul Dragoș Dăneasa.

CSM Școlar Reșița a făcut spectacol și în următoarele trei partide, pe care le-a câștigat la fel de clar. A fost 31-19 cu CS Unirea Sânnicolau Mare, 26-15 contra celor de la LPS Banatul Timișoara și 21-8 în meciul cu ACS Freedom Giroc-Chișoda. În urma acestor rezultate, micii rosso-neri s-au calificat de pe locul I la turneul semifinal în care primele patru clasate din regiunea Banat vor întâlni cele patru echipe calificate din regiunea Oltenia.

„Ei sunt eroii mei! Astazi au obținut calificarea la turneul semifinal, și nu au obținut-o oricum, au muncit pentru fiecare gol, pentru fiecare minge! Au demonstrat că au valoare și s-au calificat de pe locul 1! Sunt mândră de voi si va iubesc pana la cer și înapoi, suntem o echipă completă, și asta se vede prin rezultatele din meciurile jucate! CSM ȘCOLAR REȘIȚA, grupa de juniori IV, are handbalisti de viitor!” a scris profesoara Carmen Dumitru pe social media.

Post Author: Valerius Hora

Valerius Hora

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*