Consilierii județeni PNL i-au pus gând rău vicepreședintelui Flavius Nedelcea


Consilierii cărășeni liberali își arată din nou colții. Miercuri va avea loc ședința ordinară a forului delibrativ din Banatul de Munte, ale cărui puncte principale sunt legate de aprobarea bugetului Consiliului Județean Caraș-Severin. Aleșii județeni ai PNL au inițiat, însă, un nou proiect de hotărâre ce vieză demiterea din funcție a vicepreședintelui Flaviu Nedelcea. Printre reproșurile care i se aduc se numără gestionarea dezastruoasă a SC Aquacaraş SA și starea proastă a drumurilor judeţene.
Luna trecută aceiași aleși liberali au venit cu propunerea destituirii din funcție a lui Ionuț Popovici, însă, după începerea ședinței consilierii județeni și-au retras proiectul de hotărâre deoarece Ionuț Popovici şi-a revizuit atitudinea.
La finalul ședinței din martie, libralii au avertizat că nu este exclus ca pe viitor să mai existe astfel de demersuri care să îl vizeze fie pe Ionuț Popovici, fie pe Flavius Nedelcea sau chiar pe președintele Silviu Hurduzeu. Docamdată se pare că s-au ținut de cuvânt!

Post Author: Cristian Bistriceanu

Cristian Bistriceanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *