Continuă acțiunile anti-COVID


54 de societăți comerciale, persoane fizice autorizate, obiective și locații, au fost și ele verificate cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse, iar 650 de persoane au fost legitimate.
Totodată, au fost controlate 65 de mijloace de transport, unde au fost depistate 54 de persoane care nu au respectat măsurile de protecție individuală, acestea fiind sancționate contravențional conform Legii nr. 55 din 2020.
In cadrul aceleași verificări, au fost aplicate alte 22 de sancțiuni contravenționale pentru fapte de natură economică și pentru nerespectarea normelor de conviețuire socială, printre care șase operatori economici au fost sancționați contravențional pentru organizarea de activități în spațiul public/privat/închis pentru care au fost instituite interdicții sau restricții.
Verificările au fost efectuate de către 140 de efective de poliție, jandarmerie , reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență și poliție locală, precum și reprezentanți ai Autorității Naționale Sanitar Veterinare și Pentru Siguranța Alimentelor și ai Ministerului Sănătății!

Post Author: Cristian Bistriceanu

Cristian Bistriceanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *