Controale pe șoselele cărășene în acest sfârșit de săptămână!

În acest sfârșit de săptămână, polițiștii rutieri cărășeni au aplicat 518 sancțiuni contravenționale, dintre care 299 pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum. Alte 46 de sancțiuni au fost aplicate pentru nepurtarea centurii de siguranță și a dispozitivelor de retenție, iar 22 de șoferi au fost înregistrați de aparatele radar în timp ce conduceau cu peste 50 km/h regimul legal de viteză. De asemenea, au fost reținute 37 de permise de conducere și retrase 10 certificate de înmatriculare.

În toate situațiile au fost aplicate sancțiuni contravenționale și a fost luată măsura reținerii permisului de conducere pentru 90 de zile.

Mai mult, polițiștii au constatat 9 infracțiuni la regimul circulației rutiere, din care 5 privind conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului și o infracțiune privind conducerea sub influența substanțelor psihoactive.

Însă, pe șoselele din Caraș-Severin, s-a acționat și pentru informarea cetățenilor cu privire la noile reguli în perioada stării de alertă.

Post Author: Andreea Ilie

Andreea Ilie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *