Coșmarul unei familii din Reșița: în fiecare săptămână câte o mașină se oprește în zidul casei sale!


O familie dintr-un cartier al Reșiței a ajuns la capătul răbdării. De la începutul anului şi până acum, doua autovehicule au intrat în casa lor. În 6 ianuarie, o autoutilitară de gunoi le-a dărâmat poarta și un colț de casă, iar aseară, un autoturism s-a oprit în peretele casei lor după ce a lovit un microbuz cu călători ce mergea la Bocşa.
Un microbuz plin cu călători a fost lovit de un autoturism în cartierul reșițean Câlnic. Accidentul s-a petrecut din cauza vitezei într-o curbă ușoară. Acesta venea din celălalt sens – moment in care a părăsit sensul de mers și s-a înfipt în microbuz. Din fericire, fiind greu, plin cu pasageri, microbuzul a rămas pe carosabil. În schimb, autoturismul a zburat de pe trotuar și s-a oprit în casa care, atenţie, a fost lovită săptămâna trecută de o autoutilitară a firmei de salubrizare.
Proprietarii făceau reparaţii la casă după stricăciunile de săptămâna trecută și oamenii numai ce opriseră lucrul. Călătorii din microbuz s-au speriat, dar nu au fost răniți. Aceștia au fost preluați de un alt microbuz al firmei de transport și duși la Bocșa.
Vă reamintim că pe 6 ianuarie, un alt şofer a intrat în casa cu tot cu camion la Câlnic. Un șofer de la o firmă de salubritate, a intrat cu o autoutilitară, într-o casă de pe strada principală. De fapt, camionul a intrat cu totul într-o cameră și a afectat și casa vecină pe care a lăsat-o fără un colț.
Mașina care venea dinspre Timișoara și în care se mai aflau încă trei persoane, a făcut praf peretele unei camere. Practic, a intrat în cameră! Şoferul spune că s-a speriat în momentul în care o mașină ar fi încercat să îl depășească într-o manieră pe care el a catalogat-o drept periculoasă și a derapat pe carosabilul acoperit cu gheață și zăpadă. Nimeni nu a fost rănit.

Post Author: Cristian Bistriceanu

Cristian Bistriceanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *