Crește numărul deceselor din cauza coronavirusului în Banatul montan


Noul coronavirus mai face două victime în Banatul de munte, de asemenea alți 14 cărășeni s-au infectat cu virusul SARS-CoV-2. Numărul persoanelor infectate ajungând în Caraș-Severin la 329.
În Caraș-Severin, bilanțul infectărilor cu coronavirus a crescut la 329. Din păcate, bilanțul persoanelor care au decedat din cauza virusului crește la rândul său, alte două persoane pierzând lupta cu acest virus. Bilanțul cărășenilor răpuși de SARS-CoV-2 ajungând la 21.

În spitalele din Caraș-Severin se află internate, la această oră, 153 de persoane infectate, 70 la Reșița și 83 la Caransebeș, iar alți 6 cărășeni se află internați în spitale din alte județe. 18 persoane confirmate cu infecțiea cu acest virus au refuzat internarea și se află în acest moment în izolare la domiciliu, dintre care 9 la Reșița, 8 la Caransebeș și 1 la Cărbunari.
În județ numărul persoanelor testate a ajuns la 2.893. De asemenea 396 persoane se află în carantină la domiciliu și 95 în izolare intituționalizată, iar 40 în izolare la domiciliu.

Totodată 113 persoane au fost vindecate în Banatul de munte, din care 59 la Reșița și 54 la Caransebeș, 11 cărășeni au fost vindecați în Timiș și 2 cărășeni au fost vindecați în județul Hunedoara.

În ultimele 24 de ore, la nivel național, alte 1.309 persoane au fost confirmate ca fiind infectate cu coronavirus, iar numărul total al infectărilor a ajuns la 55.550. Din păcate, până acum, 2.521 de persoane confirmate cu infecție cu coronavirus au decedat, 41 de decese s-au înregistrat în ultimele 24 de ore.

Toate datele prezentate sunt oficiale și sunt transmise de către Grupul de Comunicare Strategică și Direcția de Sănătate Publică a județului Caraș-Severin!

Post Author: Cristian Bistriceanu

Cristian Bistriceanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *