Criza din Valea Domanului continuă. Ne-a bătut și Ripensia

Derbiul bănățean al suferinței s-a jucat astăzi în Valea Domanului. Față în față s-au aflat două echipe cantonate în subsolul clasamentului: aflată pe locul 17, cu doar 16 puncte din 16 meciuri, formația reșițeană, condusă acum de Dorinel Munteanu, a primit replica Ripensiei Timișoara, grupare poziționată chiar deasupra Reșiței, cu 19 puncte în cont. Jocul a început promițător pentru gazde, cu o mare ocazie a lui Coman și o reușită a lui Ene, anulată pentru ofsaid. Șansa a surâs însă oaspeților din Timișoara, care au deschis scorul în minutul 38, prin Chera, aflat la locul potrivit după o minge șutată în transversală de Voinea. Ripensia și-a majorat avantajul în minutul 70, după o acțiune ofensivă purtată pe partea dreaptă a atacului timișorean. Mingea centrată de Popa a fost prelungită de Călin până la Voinea, care a trimis cu capul în plasa porții reșițene.
În ultima parte a jocului, ambele formații au mai irosit câteva ocazii mari de gol. Reșița a ratat o șansă uriașă prin Daniel Ene, care a scăpat singur, a driblat și portarul, și a trimis apoi în plasa laterală. Golul de onoare al CSM-ului a căzut în ultimul minut, când Banac a marcat din voleu, de la 6 metri, după un corner de pe dreapta. În minutele de prelungire, tabela nu s-a mai modificat. CSM Reșița – Ripensia Timișoara, scor final 1-2, și timișorenii se îndepărtează deocamdată de zona fierbinte a clasamentului. Rosso-nerii rămân pe poziția a 17-a, fără victorie în ultimele șase etape.
În etapa viitoare, pe 23 noiembrie, CSM Reșița va evolua în deplasare, la o altă formație din subsolul clasamentului: Sportul Snagov, echipă aflată pe locul 18.

Post Author: Valerius Hora

Valerius Hora

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *