CSM Reșița a jucat de la egal la egal cu ASU Poli Timișoara. Urmează returul dublei amicale cu Lugojul

CSM Școlar Reșița și ASU Poli Timișoara și-au măsurat în weekend forțele în cadrul unui meci amical cu rol de verificare. Partida disputată în fieful reșițenilor s-a încheiat la egalitate, iar ambii antrenori au apreciat jocul drept un test util înaintea primelor partide oficiale din sezonul de primăvară.
După un prim joc-test câștigat în fața colegei de eșalon CSM Lugoj, formația rosso-nerilor reșițeni a ridicat ștacheta: în Valea Domanului a venit echipa de ligă secundă ASU Poli Timișoara, pentru un derby bănățean amical, dar abordat cu toată seriozitatea de ambele formații. CSM Școlar Reșița a avut un start mai bun și a condus cu 2-0, grație dublei reușite de Staicu, dar timișorenii au replicat cu două goluri marcate de Bogdan Vasile și Vidrăsan pe finalul primei reprize, astfel că la pauză tabela consemna egalitatea la 2. În minutul 51, ASU Poli a preluat conducerea prin golul lui Manea, dar gazdele au reușit egalarea în ultimul minut de joc prin neobositul Săulescu. CSM Școlar Reșița – ASU Poli Timișoara, scor final 3-3, rezultat care reflectă destul de bine raportul de forțe din teren.

„Jocul din amicalul cu Politehnica Timișoara consider că a fost unul foarte bun practicat de echipa mea. Băieții au înțeles ce am dorit de la ei în această perioadă. De săptămâna trecută am început să lucrăm mai mult pentru factorul tehnic și mă bucur că acest meci a fost un test util. După cum s-a putut vedea, am introdus în teren și un jucător născut în anul 2004, Bogdan Pervescu. Am dat șanse și copiilor să joace, ne-am creat ocazii și, din păcate, am luat trei goluri pe niște greșeli personale. Sperăm le reglementăm în perioada imediat următoare”, a declarat la final antrenorul Leo Doană.
Pentru CSM Școlar Reșița, seria amicalelor iernii va continua miercuri, cu un nou meci contra Lugojului. În funcție de starea terenurilor, oficialii celor două echipe urmează să se pună de acord asupra terenului pe care se va juca, fie la Reșița, fie la Lugoj. Tot miercuri, ASU Poli Timișoara continuă seria testelor precompetiționale cu un joc contra echipei ACS Dumbrăvița.

Post Author: Valerius Hora

Valerius Hora

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *