CSM Reșița are un nou antrenor


În legătură cu acest lucru președintele reșițean, Cristian Bobar, transmite următoarele: „Este un antrenor tânăr, un antrenor cu o experiență de Liga I, a fost antrenor principal și secund la CFR Cluj, mă bucur că ne-am înțeles destul de repede”.

Alin Minteuan este noul antrenor principal al echipei de fotbal CSM Reşiţa! Acesta a ajuns la o înţelegere cu oficialii reşiţeni pentru o colaborare stabilită deocamdată până la finalul actualului sezon. O alegere foarte bună, spune preşedintele reşiţean Cristian Bobar, care il cunoaşte bine pe noul antrenor principal al rosso-nerilor. „Îl cunosc din perioada în care am activat la CFR Cluj, un antrenor foarte ambiţios, care are încredere în lotul nostru de la CSM Reşiţa. El şi-a dorit să antreneze, iar noi l-am dorit aici, în Valea Domanului. Multă vreme a fost antrenor secund la CFR Cluj, apoi a fost principal şi a avut un parcurs foarte bun. A ales această cale, să meargă mai departe ca antrenor principal”.
Vestea că CSM Reșița va avea un nou antrenor, a fost transmisă și pe rețelele de socializare, fiind postat un mesaj de bun-venit pentru acesta pe pagina de socializare a CSM Reșița.
Alin Minteuan conduce chiar în această după-amiază primul antrenament al rosso-nerilor. Cel dintâi meci al CSM-ului sub comanda noului antrenor este programat sâmbătă, când rosso-nerii vor evolua în deplasare la CS Mioveni.

Post Author: Andreea Ilie

Andreea Ilie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *