CSM Reșița e gata de start! Dorinel Munteanu e mulțumit: „Cu acest lot vrem să fim între primele trei-patru într-un clasament al sezonului de primăvară”

Cu două zile înaintea startului în sezonul de primăvară, rosso-nerii reșițeni și-au detaliat obiectivele imediate în cadrul unei conferințe de presă. Antrenorul Dorinel Munteanu i-a avut alături pe Laurențiu Breșneni și Laurențiu Rus – un jucător din vechea gardă, și unul dintre fotbaliștii sosiți în această iarnă pentru a pune umărul la salvarea Reșiței. Avem un singur obiectiv: menținerea în eșalonul doi, a spus principalul Reșiței. CSM-ul abordează primăvara competițională cu un lot serios remaniat: 13 jucători au fost aduși în pauza de iarnă, iar procesul de integrare a noilor veniți nu e unul foarte simplu, spune Dorinel Munteanu. Totuși, principalul Reșiței se arată pe deplin mulțumit de transferuri. Dacă am fi avut de la început acest lot, ne-am fi putut clasa printre fruntașele competiției, crede Dorinel Munteanu.
„Cu această pregătire, ne-am fi putut clasa între primele cinci-șase echipe din Liga a 2-a. Dar pentru acest retur, noi ne propunem să fim între primele trei-patru formații. Știți că e greu să aduci jucători de calitate în pauza de iarnă, dar eu cred că am făcut alegerile cele mai bune, astfel încât să ne îndeplinim obiectivul”, adeclarat Dorinel Munteanu.
„Sunt mulți jucători noi, atunci când se întâmplă acest lucru e greu să formezi foarte repede un grup unit. Dar suntem cu toții în aceeași meserie, ne cunoaștem deja și legăturile încep să se formeze. Este bine, sunt convins că o să fim uniți pentru a ne realiza obiectivul” a spus veteranul Laurențiu Breșneni.
„Oamenii din oraș și cei de la club au toți un gând comun, să salvăm echipa. Acesta a fost și gândul meu când am venit aici. Am fost surprins de ce am găsit, infrastructura de la stadion, condițiile din vestiare și cele de refacere, condițiile de antrenament, totul este la un nivel foarte ridicat, pot să spun că puține echipe de Liga I au asemenea condiții. Acum e rândul nostru să arătăm că avem valoare, că am muncit bine, și vrem să obținem puncte încă de la primul meci”, a spus fotbalistul Laurențiu Rus.
Startul sezonului de primăvară în eșalonul secund se dă în acest weekend cu jocurile etapei a 22-a. Rosso-nerii reșițeni încep cu un meci în deplasare la ultima clasată, Pandurii Lignitul Tg. Jiu. Pentru acest joc, singurul indisponibil este Alin Țegle, care acuză o problemă medicală. Lotul reșițean va pleca mâine după prânz din Reșița. Partida Pandurii Lignitul Tg. Jiu – CSM Reșița se va disputa sâmbătă, de la ora 17.00.

Post Author: Valerius Hora

Valerius Hora

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *