CSM Reșița față în față cu Rapid București!


Rapid București – CSM Reșița va fi unul dintre punctele de atracție din etapa a 24-a a Ligii secunde. Deși adversarele de duminică sunt despărțite de 13 locuri în clasament, antrenorul Dorinel Munteanu crede că noua echipă a Reșiței poate scoate un rezultat pozitiv.
După o victorie clară pe terenul lanternei roșii Lignitul Pandurii Tg. Jiu și un succes de moral în amicalul disputat în deplasare la FC U Craiova, CSM Reșița se pregătește pentru primul meci de foc din 2020. Duminică, rosso-nerii vor întâlni în capitală Rapidul lui Daniel Pancu.
Din echipa care va înfrunta Rapidul va face parte probabil și ultimul sosit, fundașul Andrei Dumitraș. Defensiva reșițeană are nevoie de experiența lui Dumitraș, crede antrenorul rosso-nerilor.
Lotul reșițean va pleca sâmbătă seara spre capitală. De acestă dată, rosso-nerii vor călători cu avionul, pentru ca jucătorii să nu resimtă oboseala unei deplasări atât de lungi. Partida Rapid București – CSM Reșița, joc care contează pentru etapa a 24-a, se va disputa duminică, de la ora 12.30, și va fi televizat. Acest lucru nu poate decât să ne motiveze, spune Dorinel Munteanu.

Post Author: Cristian Bistriceanu

Cristian Bistriceanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *