CSM Reșița, pe calea victoriei! Următorul adversar: FC Avrig

Echipa de fotbal CSM Școlar Reșița a urcat pe prima poziție a clasamentului și nu mai vrea să cedeze fotoliul de lider al seriei. După două victorii consecutive pe teren propriu, rosso-nerii reșițeni pleacă după trei puncte la Avrig. Deși a evitat mereu speculațiile privind promovarea, Leo Doană a recunoscut după jocul cu Deva că Reșița e într-o situație extrem de favorabilă, și că soarta promovării nu mai depinde acum de jocul altor rezultate. Tactica e simplă: jucăm la victorie fiecare meci, spune principalul Reșiței.
„Vreau să câștig fiecare partidă, și doresc ca băieții mei să conștientizeze că avem o șansă foarte mare să promovăm. Este viitorul lor în joc, altceva este Liga a II-a. Mecurile sunt televizate în liga secundă, iar jucătorii tineri pot fi urmăriți mai ușor de alte cluburi mai mari. Primăria este lângă noi, iar din moment ce primarul vine la meciurile noastre, consider că-și dorește și el foarte mult promovarea”, a spus Leo Doană.
Până la finalul sezonului mai sunt de disputat 7 etape, iar la vârful clasamentului primele trei echipe sunt despărțite doar de câte un punct. Lider e CSM Reșița, cu 47 de puncte, Șoimii Lipova ocupă locul doi, cu 46 de puncte, iar pe poziția a treia se află ACS Dumbrăvița, cu 45 de puncte. Lupta se anunță așadar extrem de strânsă, și un singur punct poate fi decisiv la final. Pentru rosso-neri, urmează meciul de la Avrig. Reșița merge la victorie, deși nu va putea conta pe doi jucători foarte importanți: Staicu e suspendat pentru cumul de cartonașe, iar Săulescu nu poate juca din cauza unei rupturi inghinale, și va mai sta cel puțin o săptămână. Înaintea etapei cu numărul 24, FC Avrig se află pe locul 7 al clasamenrtului, cu 34 de puncte în cont. Adversara Reșiței a pierdut ultimele trei meciuri disputate în campionat, ultimul eșec fiind un 0-3 pe terenul Metalurgistului din Cugir. Partida FC Avrig – CSM Școlar Reșița se va disputa mâine, de la ora 17.00, pe stadionul Central din Avrig.

Post Author: Valerius Hora

Valerius Hora

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *