CSM Reșița rămâne neînvinsă în amicale. Rosso-nerii au remizat și cu Ripensia

După două succese clare cu colega de eșalon CSM Lugoj și un egal realizat acasă cu echipa de Liga a II-a ASU Politehnica Timișoara, formația reșițeană CSM Școlar Reșița și-a măsurat forțele și cu Ripensia, o altă reprezentantă a fotbalului timișorean în eșalonul doi. Primul meci disputat pe terenul de iarbă din Valea Domanului a fost unul echilibrat, cele două formații împărțindu-și perioadele de dominare. Roș-galbenii timișoreni au deschis scorul după un sfert de oră, dintr-un penalty scos și transformat de Adrian Zaluschi. Cursa de urmărire a reșițenilor a dat rezultate în minutul 82, când Daniel Ene a reușit un lob frumos peste portarul advers.
„A fost un test util pentru noi, la fel cum au fost și celelalte partide de pregătire. Băieții au răspuns pozitiv la ceea ce le-am cerut și rezultatul nu a întârziat să apară. Felicit echipa adversă, pe Alexandru Pelici și consider că Ripensia este o echipă bună a Ligii a II-a. După părerea mea, am făcut față acestei echipe de Divizia B. Acest joc a fost primul din această perioadă pe care-l disputăm pe terenul de iarbă din Valea Domanului. A fost destul de greu de jucat pe gazon, dar s-a văzut pregătirea pe care am făcut-o în această iarnă și spun eu că jucătorii au făcut față acestui teren greu. Mi-aș mai dori un mijlocaș la închidere și un atacant, dacă s-ar putea. Dacă nu se vor putea aduce acești jucători, vom merge înainte cu acest lot”, a declarat antrenorul Leontin Doană.
La rândul său, principalul timișorenilor, Alex Pelici, a apreciat că elevii săi au avut parte de un test destul de tare. „Consider că a fost un meci bun pentru noi înainte de începerea campionatului, împotriva unei echipe bune. Doană face o treabă bună la Reșița. Pe noi ne așteaptă un retur de foc și sperăm că vom putea corecta greșelile pe care le facem. Din păcate, ratăm încă foarte mult”, a spus Pelici.
Pentru rosso-neri pregătirea continuă cu antrenamente zilnice, ultimul amical al iernii fiind programat în data de 22 februarie, pe teren propriu, contra echipei ACS Dumbrăvița.

Post Author: Valerius Hora

Valerius Hora

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *