„Culori de sărbători” la Casa de Cultură din Bocșa!

Aproape de finalul anului, Casa Orășenească de Cultură din Bocșa a propus iubitorilor de frumos de aici o expoziție de artă plastică și textilă pusă sub semnul îndrăgitelor sărbători de iarnă. „Culori de sărbători” s-a intitulat evenimentul care a oferit bocșenilor o reușită combinație de culori, viziuni și stiluri. Picturile realizate de Georgeta Țăranu, Constantin Munteanu și Narcisa Liuț, precum și creațiile textile ale Elenei Hăbășescu s-au aflat de această dată în atenția amatorilor de artă din Bocșa. Cele mai noi lucrări semnate de artiștii plastici amintiți au fost interpretate pentru public de criticul Ada Cruceanu, care a remarcat încă o dată valoarea școlii de pictură a Bocșei.


Evenimentul cultural de la Bocșa a fost completat de prestația unui tânăr artist dedicat muzicii. A cântat pentru inimile bocșenilor Ștefan Minică, elevul profesorului Marius Iana Dobre. Cei prezenți i-au cântat și ei lui Ștefan – tradiționalul „La mulți ani!”, la o dublă aniversare: onomastica și ziua de naștere.

Expoziția „Culori de sărbători” a fost organizată de Casa de Cultură din Bocșa, administrația publică bocșeană și Uniunea Artiștilor Plastici – sucursala Bocșa. Evenimentul a încheiat practic seria acțiunilor cultural-artistice organizate la Bocșa în anul 2019.

foto: Claudiu Muresan

Post Author: Valerius Hora

Valerius Hora

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *